Alimentația bolnavilor contează! Renovăm Blocul Alimentar din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București

Inițiativa Spitale Publice din Bani Privați, alături de compania MaxBet România, a dat startul lucrărilor de renovare a Blocului Alimentar din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București.

Blocul Alimentar SUUB este o facilitate de maximă importanță în activitatea zilnică a spitalului, deservind zilnic peste 900 de pacienți internați și asigurând hrana pentru un număr de peste 250.000 de bolnavi anual.

Ultima renovare a avut loc în anul 2010, iar cu toate eforturile depuse de SUUB în ultimii ani pentru atragerea fondurilor necesare pentru reabilitarea și extinderea întregului ansamblu de clădiri ce formează infrastructura instituției, planul de reabilitare pentru blocul alimentar propriu nu a fost inclus în planul de reabilitare general.

În noiembrie 2022, în urma unui control amănunțit, Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a impus suspendarea activității din cauza nerespectării standardelor de siguranță în alimentația publică.

Astfel, Fundația Metropolis, prin inițiativa Spitale Publice din Bani Privați, a luat decizia de a interveni de urgență în acest proiect de o deosebită importanță pentru tratarea pacienților. Bucătăria se întinde pe o suprafață de 550mp, iar lucrările constă în refacerea pardoselii, pereților și tavanului cu materiale antibacteriene, refacerea surselor de apă și înlocuirea obiectelor sanitare, montarea instalației de avertizare incendiu și procurarea de echipamente.

Compania MaxBet a înțeles importanța alimentației pacienților și s-a alăturat renovării blocului alimentar cu o donație de 100.000 euro, devenind astfel, cel mai mare susținător al proiectului.  Vă mulțumim pentru toată susținerea și implicarea în sistemul medical românesc!

Fundația Metropolis contribuie de peste 20 ani la construirea unei lumi în care oamenii zâmbesc, prin crearea accesului acestora la sănătate, educație și dezvoltare emoțională echilibrată. Fundația se concentrează pe asistență socială pentru copiii vulnerabili din centrele proprii și partenere, pe renovarea și dotarea cu aparatură medicală a spitalelor publice din bani privați, pe susținerea cauzelor individuale verificate și ajutorarea animalelor fără stăpân din adăposturile partenere.

Înființată în anul 2002, MaxBet România este lider de piață în industria de gambling având peste 1200 de angajați și 125 locații în 15 mari orașe. MaxBet România s-a remarcat la nivel național prin proiecte de responsabilitate socială, care au culminat prin construirea singurului heliport medical din București, o investiție de peste 1 milion de euro. În total, MaxBet a alocat proiectelor CSR peste 4,2 milioane de euro, cu focus pe excelența și inovația în medicina românească, respectiv îmbunătățirea condițiilor din sistemul medical.

Formular trimis cu succes. Mulțumim!

Verifică pe email dacă totul este în regulă.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.