Astăzi este vorba despre el! Şi despre cum inspiră, cum adună bani, cum FACE. Despre cum îşi donează zilele de naştere! La mulţi ani, Codin Maticiuc!

Da, astăzi chiar este vorba despre el. Fire cameleonică şi extrovertită, chiar pare din postari şi podcast-uri acel tip fain cu care ai impresia că ai putea fi prieten foarte bun. Atât la o băută, cât şi la 2 dimineaţa când rămâi cu maşina pe vreun drum.
Sau genul de prieten care habar n-are ce să facă cu nişte butoni, iar preventiv îţi spune că mai bine ai dona nişte bani campaniei pentru care el s-a dedicat trup şi suflet, decât să-i cumperi lui cadou. De fapt, ţi-ar spune oricum să donezi, căci asta ştie cel mai bine să facă. Să inspire prin felul lui brutal de sincer, să mişte oameni şi să schimbe.


Codin nu doar joacă personaje, Codin e un personaj. Iar în Campania #spitalepublicedinbaniprivati, Codin e scenarist, regizor şi actor principal. Iar noi îi dorim să fie rolul vieţii lui!


Şi cum dar din dar se face rai, şi anul acesta, Codin şi-a donat ziua de naştere pentru a cumpăra 250 de paturi pentru Spitalul Judeţean din Tecuci prin Campania Fundaţiei Metropolis ”Dăruieşte ziua ta”.
Şi profităm de această ocazie să îţi spunem că oricine poate iniţia o astfel de campanie. Dacă eşti gata să renunţi la cadourile de ziua ta, ai făcut primul pas.

Apoi nu trebuie decât să îţi creezi o pagină de donaţii aici https://tripetto.app/run/O6DDVUBC8V , iar după asta să îţi anunţi prietenii, rudele, familia şi pe toţi cei apropiaţi că anul acesta cadoul tău va fi folosit pentru renovarea spitalelor din România. Aşadar, îţi poţi dona ziua de naştere, pe baza formularului de înregistrare pe care îl punem la dispoziţia ta şi prin intermediul căruia facem o pagină de fundraiser pentru tine. Tot acolo, pe Galantom, oamenii pot face donaţii.
Vrem să îţi mărturisim că prin acest gest nobil tu vei contribui la transformarea sistemului de sănătate din România, şi chiar dacă sună grandios, acest lucru este posibil.
Aşadar, orice donaţie, orice cadou contează şi ne aduce pe toţi cu un pas mai aproape de acest scop măreţ – de a trăi într-o ţară în care sănătatea este firească.

Orice sumă contează, iar campania “Dăruieşte ziua ta” ne arată că fiecare contribuţie, oricât de mică, devine, în final, un cadou important, care nu îşi va pierde niciodată valoarea. Şi îţi mai garantăm ceva: emoţia şi împlinirea spirituală de a transmite binele în lume.


Să nu uităm niciodată că numai #împreunaFACEM. La mulţi ani!

Autori Andreea Stănescu / Nadina Roman

Formular trimis cu succes. Mulțumim!

Verifică pe email dacă totul este în regulă.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.