Suzuki România, alături de Autonet, susține eforturile Fundației Metropolis de renovare a spitalelor publice din România 

În dorința de a sprijini inițiativa „Spitale Publice din Bani Privați”, Suzuki România, împreună cu Autonet,  s-a alăturat Fundației Metropolis printr-un parteneriat strategic.

Prin intermediul acestuia,  cele două companii ne vor asigura transportul echipamentelor și echipelor de lucru implicate în acțiunile de renovare și echipare a spitalelor publice românești, cu ajutorul unei flote de 7 vehicule Suzuki, centrată pe două modele ale brandului – Vitara și S-Cross.

Acest parteneriat, care are ca scop amplificarea și fluidizarea valului de schimbări pozitive induse de organizație în spațiul medical public românesc, e construit pe valorile comune împărtășite de Suzuki, Autonet și Fundația Metropolis: profesionalismul, preocuparea autentică pentru oameni, dar și internalizarea nevoii de contribuție individuală la binele comun.

În ultimii 4 ani, Fundația Metropolis a fost prezentă în peste 25 de spitale, în peste 20 de orașe din România. Acest impact semnificativ a generat nevoia unui partener de mobilitate care să susțină demersurile fundației la nivel național, astfel încât eficiența echipelor de lucru să nu fie afectată de efortul logistic și de transport.

Modele Suzuki selectate de Fundație, și anume Vitara si S-Cross, sunt foarte potrivite pentru această misiune importantă. Ambele oferă fiabilitatea și designul funcțional specifice mărcii, asigurând transportul echipelor în condiții de confort și siguranță. Atât  Vitara, cât și S-Cross sunt echipate cu sisteme avansate de siguranță activă și pasivă din versiunile de bază. În plus, cele mai multe dintre ele dispun de tracțiune integrală, având versiuni dotate cu ALLGRIP sistemul consacrat Suzuki 4×4. Tracțiunea integrală asigură deplasarea cu ușurință și în siguranță pe orice tip de teren. Mașinile oferite au garanție extinsă Hybrid Pro + 7ani pentru motor și sistemul de rulare.

Suntem întotdeauna alături de cei care, prin eforturile lor, vor să facă România mai bună. În acest parteneriat ne unim forțele cu Autonet și Fundația Metropolis pentru a aduce schimbări pozitive în sistemul de sănătate publică din România. Împreună, putem induce o diferență reală și durabilă în viețile celor care au nevoie cel mai mult de ajutorul nostru, acționând strategic, în zona noastră de competențe.”, a declarat Nicoleta Gerea, Branch Office Leader al Suzuki România.

Mă bucur că proiectul Spitale Publice din Bani Privați este susținut de parteneri puternici așa cum sunt Autonet și Suzuki, cu ajutorul cărora vom ajunge la din ce în ce mai multe spitale aflate în nevoie. Sprijinul primit întărește dorința noastră de a oferi acces la servicii medicale decente cât mai multor beneficiari din România”, a adăugat Codin Maticiuc, Președintele Fundației Metropolis.

 

 

Despre Suzuki România

Suzuki România este parte a grupului Suzuki Motor Corporation, unul dintre cei mai mari producători de automobile din lume. Cu un istoric de peste 115 ani si o istorie de peste 50 de ani de inovații în domeniul tracțiunii integrale, Suzuki are o experiență solidă în crearea de automobile care oferă siguranță, fiabilitate, confort și plăcere la condus.

 

Despre Autonet

Autonet, activă din 1999, a demonstrat în mod constant caracterul său adaptabil și inovativ, devenind o marcă de încredere pe piața auto din România. Încă de la începuturile sale, dar mai ales după semnarea parteneriatului cu Suzuki în 2008, Autonet a rămas dedicată calității și serviciilor de top, primind în 2023 distincția de cel mai bun dealer Suzuki din România.

 

Despre Fundația Metropolis

De peste 4 ani, prin intermediul inițiativei „Spitale Publice din Bani Privați”, Fundația Metropolis și-a asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților din spitalele de stat prin renovarea și modernizarea unităților spitalicești, dotarea lor cu aparatură medicală performantă și utilarea cu mobilier adecvat. Peste 300.000 de pacienți beneficiază în prezent de tratamente în spații moderne și sterile, la standarde europene, și se bucură de servicii medicale de înaltă calitate, datorită eforturilor Fundației. Au reusit să ajute peste 25 instituții medicale, în peste 20 de orașe din țară, astfel fiind aproape de cât mai mulți pacienți.

Formular trimis cu succes. Mulțumim!

Verifică pe email dacă totul este în regulă.

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.